VNO-NCW VrouwenNetwerk Strategie presentatie

​“Om als bedrijf succesvol te blijven, is het cruciaal je doelstellingen te bewaken en tussentijds te evalueren.” Tijdens de bijeenkomst van het VNO-NCW VrouwenNetwerk bij Daniëls Openhaarden bespreken eigenaar Moara Daniëls en consultant Fauzia Mahomed Radja een ondergesneeuwd element van ondernemen: strategie!
Fauzia Mahomed Radja heeft samen met Moara Daniëls van Daniëls Openhaarden een presentatie gegeven voor het VNO-NCW West VrouwenNetwerk over business strategie en groei.
Thema: Hoe kan mijn onderneming onderscheidend en uniek blijven in de branche, waarbij het leveren van hoge kwaliteit de standaard blijft terwijl de omzetten en resultaten blijven groeien?
“Een schop onder de kont – soms hebben zelfs ondernemers dat nodig.” Caroline van Reenen, voorzitter van het VNO-NCW VrouwenNetwerk, schetst in haar welkomstwoord een herkenbaar fenomeen: in de dagelijkse drukte van e-mails beantwoorden en brandjes blussen, vergeten ondernemers hun organisatie met een helikopterblik te bekijken. Daardoor wordt voorbij gegaan aan het belang van strategie voor succesvol ondernemen.
Kracht van digitaal 
Moara Daniëls, directeur van familiebedrijf Daniëls Openhaarden, opent de deuren van haar prachtige showroom in Rotterdam voor de leden van het Vrouwennetwerk. Tussen knusse vuurtjes en luxe meubilair vertelt ze over haar samenwerking met Fauzia Mahomed Radja.
Lees hier het hele artikel.