Succesvol ondernemen

Wij creëren focus, zorgen voor structuur en laten je groeien

Voor wie?

De afgelopen jaren hebben wij vele ondernemers, starters en ZZP-ers mogen ondersteunen.

  • Facilitaire Industrie
  • Retail Industrie
  • Vastgoed
  • Technische Industrie
  • Consultancy
  • Safety & Security Industrie
  • Zakelijke dienstverlening

Strategisch Management

Wij ondersteunen ondernemers op het gebied van strategie. Hoe de korte – midden en lange termijn doelen kunnen worden gerealiseerd.

Wij werken met intrinsieke motivatie

Veel bedrijven hebben vaak een missie en/of visie van waaruit ze willen werken. Vaak hebben ze hier ook bepaalde doelen aan gekoppeld om die te halen. Door interne en/of externe factoren kan de organisatie uit koers raken. Gevolg kan zijn dat doelstellingen niet meer gehaald kunnen worden, gedwongen kostenbesparingen nodig zijn, of kwaliteitsverlies optreedt. Of soms weten ze helemaal niet waar ze mee moeten beginnen.

Of  je nou een grote onderneming hebt of een kleine organisatie of je bent de ster in je one-man show. Allemaal lopen we wel eens tegen het probleem aan dat er gaandeweg een tunnelvisie is gecreëerd waardoor het uitdragen van de missie/visie van de organisatie niet meer wordt gevolgd.

Wat kan FM Consultancy hierin voor je doen?

Wij kijken samen met je naar je bedrijf en ontwikkelen nieuwe business strategieën en visies. Deze implementeren wij zodat je kan groeien en je doelen kan halen.

Waar zijn wij goed in?
Wij werken vanuit een strategisch model om de bedrijfsvoering zo uitgebreid mogelijk te scannen en verbeteringen door te voeren waar nodig. Het vraagstuk blijft hier altijd centraal staan.

Wij helpen je vaste patronen te doorbreken en je de helpende hand te bieden om de volgende stap te kunnen maken.  Iedere ondernemer heeft van nature een drive. Wij geven je bruikbare tips en adviezen naar je eigen situatie, zodat je weer kunt gaan doen waar je goed in bent. Wij geven je niet alleen de tools, maar laten je ook zien hoe deze het beste te gebruiken zijn.

Office Management

Wij bieden je organisatie ondersteuning op het gebied van office management. Dit brengt binnen je organisatie rust doordat de lopende zaken gewoon goed worden geregeld.

– Project management
– (Her)structurering secretariaat
– Facilitaire ondersteuning
– Borgen werkprocedures
– Opzetten relatiebestand/archief
– Opzetten kantoorhandboek
– Begeleiding certificering.

Marketing & Sales

Heb je een goed business idee of geloof je in het toekomstige succes van je dienstverlening, maar lukt het je niet je doelgroep effectief te bereiken? Wij kunnen je ondersteunen.

– Inzet van Social Media
– Corporate & personal branding
– Sales trajecten opzetten
– Sales trainingen
– Corporate communicatie strategie
– Webdesign
– Marktanalyse

Trainingen & Workshops

Wij organiseren diverse workshops en trainingen om je ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Onze trainingen vinden of individueel of in kleine groepen plaats.

– Basisvaardigheden Social Media gebruik
– Zakelijk gebruik van Facebook
– Hoe gebruik je Twitter nu echt?
– Instagram effectief inzetten als persoon en organisatie
– Zichtbaarheid vergroten door gebruik van LinkedIn
– Nieuwsbrieven schrijven met Mailchimp
– 4 daagse training Basis Strategisch Management

Portfolio