Fauzia Mahomed Radja bestuurslid bij het VNO-NCW West VrouwenNetwerk

Met gepaste trots mogen wij melden dat Fauzia Mahomed Radja vanaf heden is toegetreden tot het bestuur van het VNO-NCW West VrouwenNetwerk, waarbij zij de portefeuille Marketing gaat beheren. De focus van het VrouwenNetwerk ligt op het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en het daarbij accelereren van zakelijke en persoonlijke groei. Met haar kennis, ervaring en netwerk hoopt zij een positieve bijdrage te gaan leveren aan het streven van het VrouwenNetwerk inzake de groei van organisaties van vrouwelijke ondernemers en het doorgroeien van vrouwelijke managers naar de top binnen het bedrijfsleven.

‘Door mijn bestuursfunctie bij het VrouwenNetwerk kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze thema’s. De missie van het VrouwenNetwerk ‘Vrouwelijk ondernemerschap stimuleren en zakelijke en persoonlijke groei accelereren’ is juist in deze tijd zo belangrijk en verdient de nodige aandacht. Vrouwelijke ondernemers kunnen bij VNO-NCW met andere ondernemers sparren en hun ervaringen uitwisselen, op deze wijze kan er een heel sterk waardevol netwerk worden gecreëerd wat weer ten goede komt van het bedrijf.

Door mijn kennis, ervaring en netwerk hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van het VrouwenNetwerk om vrouwelijke ondernemers te inspireren en in beweging te zetten om met hun zakelijke en persoonlijke groei aan de slag te gaan. Mijn portefeuille bij VNO-NCW is het op de kaart zetten van het VNO-NCW VrouwenNetwerk, zowel regionaal als landelijk, en het aantrekken van nieuwe leden.’ Aldus Fauzia Mahomed Radja

http://www.vno-ncwwest.nl/lists/nieuws/artikel.aspx?ID=1170&Source=%2fdoelgroep%2fvrouw%2fdefault.aspx