FM Consultancy is een adviesbureau wat in 2011 is opgericht. Wij ondersteunen en adviseren starters, ZZP-ers en MKB bedrijven op het gebied van strategisch management. Hoe de korte – midden en lange termijn doelen effectief en efficiënt kunnen worden gerealiseerd. Kenmerken van onze organisatie zijn een persoonlijke aanpak, korte communicatielijnen en een praktische insteek. Dit resulteert altijd in een passende oplossing voor ieder vraagstuk.

Wij richten ons in onze dienstverlening op zowel profit als non-profit organisaties, instellingen en overheidsinstanties. Een organisatie die met een heldere professionele blik naar uw organisatie kijkt en helpt om de organisatie verder te professionaliseren. Marketing & Sales, Office Management en HR vraagstukken zijn onze specialismen.

Adviesbureau én sparringpartners

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview. Onze kracht zit hem juist in het feit dat we vanuit een andere invalshoek de organisatie bekijken, daardoor kunnen wij een gedegen advies uitbrengen en deze ook implementeren. Wij doen aan maatwerk en denken in oplossingen.

Onze flexibiliteit, transparantie en als voornaamste eigenschap kwaliteit zorgen altijd voor een succesvolle samenwerking. FM Consultancy staat voor professioneel met een persoonlijke aanpak.

Wij werken graag samen met bevlogen en gepassioneerde ondernemers. Hoe werken wij? Wij geloven eerst in een persoonlijke kennismaking. Daarna bekijken wij of er een match is, want wij vinden het belangrijk om een vanuit overtuiging en passie met elkaar te werken. Want het gaat ons om kwaliteit leveren en zorgen dat alle partijen tevreden zijn. En dat kan alleen als je goed weet wat het uitgangspunt is. Elk adviestraject is op maat en wordt aangepast op de vraagstukken van de ondernemer.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@fm-consultancy.nl

Met ons samenwerken?
Bij een samenwerking kan je denken aan advertorials, gezamenlijke projecten, sponsored content, workshops en meer. Vul hier het formulier in en wij nemen contact met je op.