Bijeenkomst VNO-NCW West VrouwenNetwerk

Op 6 november zal Fauzia Mahomed Radja samen met Moara Daniëls van Daniëls Openhaarden een presentatie geven voor het VNO-NCW West VrouwenNetwerk over business strategie en groei. Hoe kan mijn onderneming onderscheidend en uniek blijven in de branche, waarbij het leveren van hoge kwaliteit de standaard blijft terwijl de omzetten en resultaten blijven groeien?

en doordachte strategie is voor iedere organisatie noodzakelijk. Als bedrijf is het belangrijk om te weten waar je naar toe wilt en welke stappen je moet zetten om daar te komen. In deze snelle tijd waarin de markt razendsnel verandert en de technologische veranderingen snel opvolgen blijft onderstaand vraagstuk centraal staan.

http://www.vno-ncwwest.nl/agenda/detail.aspx?Id=A0E35BA7-6FA9-4A7A-9F21-45F489599FA2